VOORBESCHOUWING MAART

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

VOORBESCHOUWING MAART

Februari loopt langzamerhand tot een einde om plaats te maken voor een nieuwe maand waarin de wielertrainingen weer zullen beginnen! Naast de trainingen is er komende maand nóg een hoop te beleven bij Mercurius. Lees dus snel verder…

Maandag 2 maart 22.00:  Veurzetters’ Wedstrijd
Altijd al mee willen voetballen in een professioneel zaalvoetbalteam? Dat kan! De Veurzetters zijn de zaalvoetballers van Mercurius en zijn al meerdere keren wereldkampioen geworden.
En ze zijn hard zoek naar nieuw talent!
Stuur bij interesse een appje naar Job (06 86183359).

Woensdag 11 maart: Diner Rouler & Maandelijkse Borrel
Op woensdag 11 maart hoef je niet je eigen eten bij mekaar te scharrelen, dat wordt namelijk op verschillende locaties voor je gedaan! In een Diner Rouler krijg je wat lekkers te eten én leer je leden van de vereniging nog beter kennen in hun eigen huis. Geef even door aan Rard van Kollenburg (06-12902930) of je vegetarisch of veganistisch bent of andere dieetwensen hebt. Deelname kost 5 hele euro’s, en die ben je ook kwijt als je in je eentje wat gaat eten. Met al dat eten moet je een bodem kunnen leggen voor de maandelijkse borrel, die aansluitend begint in de stad. Schrijf je dus snel in!
https://nswv-mercurius.nl/agenda/diner-roule/

Zaterdag 14 maart: Vli – Vla- Vlaaientoer
Op zaterdag 14 maart (pi-dag) organiseert de reiscommissie een toertocht naar, je raadt het al, Limburg! We vertrekken vroeg in de ochtend met de trein of de auto, daar zullen een mooi rondje gaan rijden in de Limburgse Heuvels van 100km of 130km. Er is natuurlijk tijd voor een tussenstop bij de plaatselijke vlaaienboer. Na het ritje rijden we terug naar Nijmegen. Interesse?
Meld je aan via onderstaande link!
https://docs.google.com/forms/d/1xMEKWNTPYzJlufAl_5EvNHiS9x8fv9NsGk9WtVdnbVA/viewform?chromeless=1&edit_requested=true

Zondag 22 maart: Studentencup Delft
Hét moment om je wielerbenen weer te laten spreken en te laten zien hoe fit jij de winter uit bent gekomen!

Zaterdag 28 maart: Hellingproof x Mercurius
Op 28 maart zullen Hellingproof en Mercurius de handen ineenslaan voor een gezellige tocht over de Posbank. We vertrekken om 10.00 uur vanaf de Rabobank op het KKP en rond 11.00 uur de Hellingproofers ontmoeten op station Arnhem. Het zou mooi zijn om met een grote groep blauwgroen geklede wielrenners op pad te gaan. Inschrijven is niet nodig!

Aanmeldmogelijkheden na maart
 
Zaterdag 4 april: TTC-klassieker
In de maand april is het weer tijd voor hét jaarlijkse fenomeen, de TTC-Klassieker!
Normaliter brengt de TTC-Klassieker je over Belgische wegen. Echter is vanwege ‘klassieker’ drukte in België, besloten het dichter bij huis te zoeken. Dit jaar zal er namelijk een geheel nieuwe klassieker georganiseerd worden! Een volledig Nederlandse editie uitgestippeld door Dhr. Merton en Dhr. Ottens. Met het vertrekpunt op de Grote Markt, vanuit ons geliefde Nijmegen, wordt de route richting het Noorden vervolgd. De eindstreep voor deze editie is getrokken bovenop de ‘befaamde’ Col du VAM in Wijster, Drenthe. De tocht bevat niet veel hoogtemeters, maar een extra lusje over de Drentse ‘keienstroken’ zal zorgen voor het ‘klassieker’ gevoel! De totaal af te leggen afstand van deze editie zal uitkomen op meer dan 250 kilometer!

Aanmelden als deelnemer:
https://forms.gle/6hNZZcG6PJkK9iJDA
Aanmelden als vrijwilliger:
https://forms.gle/SNZJEMa5pRXQRqaH8

2-3 mei: Batavierenrace
Begin mei is het tijd voor de 48e-editie van de Batavierenrace! Ook dit jaar wil onze vereniging weer aan de start van dit mooie evenement verschijnen (en een mooie prestatie neerzetten, natuurlijk!). Bondscoach Merton en assistent Vraets, zijn ook dit jaar weer opzoek naar toppers die onze vereniging willen vertegenwoordigen. Beide heren hebben ervoor gezorgd dat het niveau naar een hoger plan getild is, maar het plafond is volgens beide heren nog lang niet bereikt! Om de stijgende lijn in de prestaties voort te zetten zijn beide heren opzoek naar hardlopers! We laten die fiets begin mei dus even een weekend in de schuur staan en gaan van Nijmegen naar Enschede rennen (in estafette). Onze ervaren coaches zorgen voor professionele begeleiding, zodat iedereen boven zichzelf uitstijgt tijdens de Bata!??

Dus, loop jij iedereen de moeder tijdens je trainingsrondje of vind je hardlopen gewoon leuk? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier.

https://forms.gle/g8okzgQp5yJ2tufE8 

Geef een reactie