Lid worden

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

De inschrijving voor de beginnerscursus van 01-04 t/m 21-04 is open! Interesse? Meld je aan als lid en geef aan dat je interesse hebt voor de beginnerscursus. Aan de beginnerscursus zitten geen extra kosten verbonden ten opzichte van een regulier lidmaatschap!

Als lid van Mercurius wordt er een contributie van €55,- per jaar gevraagd. Wanneer je in het bezit bent van een sportkaart krijg je maar liefst €20,- korting! Ben je lid van de Nijmeegse schaats- en skeelervereniging Lacustris, dan krijg je nog eens €5,- korting!

Word je lid in de lente (vanaf april) dan betaal je slechts €35,- euro, hiermee ben je lid tot het begin van het nieuwe collegejaar (september). Over de maanden juli/augustus wordt geen contributie gerekend, je kunt je dus alvast tijdig inschrijven voor volgend collegejaar!

De vereniging maakt gebruik van een automatisch incasso voor het incasseren van de jaarlijkse contributie, deelgenomen activiteiten en of clubkleding. Het incasseren van de jaarlijkse contributie gebeurd aan het einde van ieder kalenderjaar. Het incasseren van andere gemaakte kosten gebeurt aan het eind van iedere maand.

Voor vragen over het voldoen van betalingen kun je je richten aan onze penningmeester. Deze kun je bereiken op penningmeester@nswv-mercurius.nl


Inschrijfformulier:

Wil jij lid worden van onze mooie vereniging? Meld je dan hier aan!

Vul hier jouw studentennummer in.
Wanneer je in het bezit bent van een sportkaart bij het Radboud Sport Centrum (RSC) ontvang je €20,- korting op je Mercurius Basis lidmaatschap.
RSC Klantnummer
Als lid van Lacustris (Nijmeegse skeeler- en schaatsvereniging) ontvang je €5,- korting op je basis lidmaatschap.
Vul hier je IBAN-nummer in, deze is te vinden op je bankpas.
Vul hier de naam van de rekeninghouder in.
Voor het incasseren van de jaarlijkse contributie en het deelnemen aan activiteiten die georganiseerd worden door de vereniging wordt er gebruik gemaakt van automatisch incasso. Door bovenstaande checkbox aan te vinken ga je ermee akkoord dat de vereniging de door jou gemaakte kosten automatisch mag afschrijven van jouw rekening.

Website account aanmaken

Password must be at least 7 characters long.
Password must be at least 7 characters long.
Door je aan te melden als lid ga je akkoord met onze Privacy Policy.
This field is required