Het 32ste Bestuur

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Om alles in goede banen te leiden wordt er ieder collegejaar een nieuw bestuur gekozen. Hieronder stelt het 32ste bestuur zichzelf voor!


Voorzitter

Hugo Wormgoor


Secretaris

Naima Clitteur


Penningmeester

Merel van den Hoven


Sportcommissaris

Karsten Tjalsma


Commissaris Sponsoring & PR

Marek Geist


De commissies

Het bestuur wordt ondersteund door verschillende commissies. Iedere commissie heeft zijn eigen verantwoordelijkheden en organiseren ieder jaar verschillende activiteiten en/of evenementen. Hieronder een overzicht van de actieve commissies binnen N.S.W.V. Mercurius.


Activiteitencommissie (AC)

Verzorgt gedurende het collegejaar minstens eenmaal per maand een activiteit voor de leden, die los staat van de fietsactiviteiten.

Toertochtcommissie (TTC)

Organiseert in september de Via Romana; een toertocht over oude Romeinse wegen. Tevens is de TTC verantwoordelijk voor de TTC by Night en een jaarlijks Hemelvaartsweekend in de Eifel.

Reiscommissie (Ghisallo)

De reiscommissie verzorgt jaarlijks twee reizen! In het begin van het studiejaar organiseert de reiscommissie een weekendje in de Belgische Ardennen. Daarnaast is de commissie verantwoordelijk voor het organiseren van de Zomerreis!

De Redactie

De redactie publiceert vijf maal per collegejaar een editie van het clubblad de Versnelling. Daarin is alles te lezen over activiteiten, wedstrijduitslagen en nog veel meer.

Wedstrijdcommissie

De wedstrijd commissie houdt zich bezig met de organisatie van verschillende wedstrijd gerelateerde activiteiten. Zo hebben we onder andere onze eigen StudentenCup, trainingsweekend en fiets gerelateerde lezingen.

De Veurzetter

Zaalvoetbalcommissie binnen de wielervereniging. De commissie organiseert de deelname aan de interne zaalvoetbalcompetitie van het RSC. De heren en dames zijn reeds drie maal wereldkampioen geworden!

Offroadcommissie

Bij Mercurius zijn we zeker ook op de mountainbike te vinden. De offroad commissie regelt alles wat gaat om fietsen met dikke banden! Denk hierbij aan mountainbike toertochten, clinics en andere mountainbike gerelateerde activiteiten.