Zakelijk

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Otherside at Work

Al sinds 2003 ontwikkelt Otherside at Work cloud software om werknemers en organisaties te ondersteunen. Ze werken nu met een modulair, onafhankelijk en veilig softwareplatform voor alles rondom bedrijfsgezondheid, sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid. Samen met de klant kijken ze hoe ze een systeem kunnen creëren dat werkt voor jouw organisatie en jouw werknemers.

Zowel CEO Diederik Benders als CTO Roel Van Der Sanden hebben Mercurius opgericht. Ze hebben beiden dan ook een grote affiniteit met fietsen en daardoor heeft wielrennen natuurlijk een plekje veroverd binnen het bedrijf. Wielrennen past ook goed bij Diederik’s persoonlijke gedachte wat betreft bedrijfsgezondheid; het helpt mensen fit en vitaal te blijven. Ook passen de eigenschappen ambitie, doorzettingsvermogen, een persoonlijke drive en een tikkeltje eigenwijsheid goed bij zijn happy professionals.

Met deze opvatting over werk en bedrijfsgezondheid, stevent Otherside nu af op marktleiderschap in Nederland en druppelen de eerste klanten uit België en Zweden binnen. Maar ondanks de inmiddels meer dan 100 werknemers, staan bedrijfsgezondheid en werkplezier nog altijd vooraan. Als medewerker ben je vrij om je werk vorm te geven zoals je dat zelf wilt. Vanuit het gave kantoor in Den Bosch of vanuit huis, aan je bureau of met je laptop op schoot in een stoel. Otherside gelooft erin dat je zo het beste kunt halen uit jezelf en uit anderen.

Otherside is dus op vele vlakken een mogelijke stageplek en werkplek, bijvoorbeeld voor net afgestudeerden. Als softwarebedrijf zijn ze natuurlijk altijd op zoek naar IT’ers voor programmeren en software design, maar ook voor consultants en marketeers is er vaak wel plek.

Dus ben je op zoek naar een leuke stage of fulltime baan? Kom dan werken of stage lopen bij onze hoofdsponsor Otherside. Bekijk de vacaturepagina op deze website of de Mercurius Linkedin pagina!

KlokGroep BV

KlokGroep is een toonaangevend ontwikkel- en bouwbedrijf met bijna 100 jaar ervaring; een familiebedrijf met lef dat toekomstbestendige leefomgevingen creëert. Vanuit Nijmegen zijn ze voortdurend bezig concepten te verbeteren en het aanbod uit te breiden. Bij KlokGroep staat vitaliteit hoog in het vaandel en zijn ze voortdurend op zoek naar nieuw talent. Mede daarom is KlokGroep al enkele jaren een trouwe sponsor van Mercurius.

Stipbike

Stipbike is dé fietsenwinkel in Nijmegen voor onderhoud van racefietsen, bijzondere fietsen, mountainbikes en stadsfietsen. Na een reparatie fiets je weer prettig en zonder gekraak, gerammel of aanlopende delen. Bij Stipbike krijgen Mercurius leden minimaal 15% korting (verschilt per merk) op de aanschaf van een racefiets/mountainbike, 15% korting op reparatiekosten en 20% korting op een winterbeurt!

Loendersloot

Het team van Loendersloot Groep zorgt met frisse en onverwachte invalshoeken voor beweging in uw project. Ze willen een duurzaam, mensgericht en toegankelijk mobiliteitssysteem vormen, waarin meerdere modaliteiten optimaal gecombineerd worden. Voor elke opdracht stellen ze een flexibel projectteam samen, met een open blik en de juiste vaardigheden. Verkeerskundige kennis combineren ze met andere disciplines en achtergronden. Zo zorgen ze voor resultaten die niet alleen uitvoerbaar zijn, maar ook financieel aantrekkelijk én als wenselijk worden gezien. Soms is de beste verplaatsing er juist geen, moet je investeren in de fiets om doorstroming voor de auto te verbeteren, of ligt de oplossing voor een onveilige kruising 300 meter verderop in de straat. Ze durven verder te kijken dan de norm en leveren daardoor nét dat beetje extra. Inmiddels is Loendersloot al enkele jaren een trouwe sponsor van Mercurius!

BD Architectuur

BD Architectuur is een advies- en architectenbureau met korte lijnen en een praktische insteek. Vanuit Oosterbeek werkt BD Architectuur aan diverse projecten door het hele land. De insteek is daarbij om alle projecten Strategisch (advies en stedenbouw), Praktisch (bouwkunde, beheer & onderhoud) en Creatief (architectuur en interieur) te benaderen.

Café Frowijn

Café Frowijn is dé stamkroeg voor de Nijmeegse wielrenner! Dat geldt natuurlijk ook voor onze vereniging en daarom sluiten wij onze trainingen altijd gezamenlijk af bij café Frowijn!

Omloop Der Zeven Heuvelen

De Omloop der Zeven Heuvelen is de mooiste wielerwedstrijd en -toertocht in de regio Nijmegen! Voortgekomen uit het door Mercurius georganiseerde NSK van 2016, vindt dit mooie wielerevenement inmiddels elk jaar plaats in Berg en Dal. Op zondag 13 juni 2021 staat de volgende editie op het programma. De Omloop maakt dan onderdeel uit van het EUC Cycling: het EK Wielrennen en Mountainbiken voor studenten. Om dit grote evenement mogelijk te maken zijn er veel vrijwilligers nodig en ieder jaar zijn er dan ook veel enthousiaste leden van Mercurius die mee helpen als vrijwilliger. Elk jaar traditioneel een superleuke dag om dit met zijn allen mogelijk te maken.

Bascafé

Bascafé is al jarenlang een toonaangevend café in de Nijmeegse horeca. Gastvrijheid, kwaliteit en aandacht voor onze gasten zijn niet voor niets hun kernwoorden. Altijd gericht om het de gast zo veel mogelijk naar de zin te maken. Dat is waar Bascafé om draait. Op iedere tweede woensdag van de maand vindt de maandelijkse borrel plaats bij Bascafé!

Pedaalkracht

Wil je comfortabel en klachtenvrij genieten van al je ritten en je prestaties verbeteren? Dan is een goede fietspositie essentieel. Bij Pedaalkracht krijg je een uitgebreide dynamische bikefitting, gebaseerd op wetenschappelijke kennis, om de optimale fietspositie te bepalen voor jouw lichaam, doelen en niveau. Bij Pedaalkracht krijgen leden van Mercurius 15% korting op een bikefitting!

De Waagh

Bij De Waagh kun je een lekker hapje eten, een grandioos feest neerzetten of genieten van een heerlijk drankje op het zonovergoten terras; alles is mogelijk. Ook is er elke week een nieuwe Waaghhap waarbij je voor €12,50 kunt genieten van een voor- en hoofdgerecht. De Waagh is dé plek voor Mercurius om een keer wat chiquer te dineren en daarnaast organiseren wij hier onze ALV’s.

Autoservice de Betuwe

Autoservice de Betuwe is een klein dynamisch autobedrijf waar de klant belangrijk is en de koffie altijd klaar staat. Autoservice de Betuwe zorgt voor het onderhoud van onze verenigingsauto, waardoor wij onze auto altijd overal mee naar toe kunnen nemen!