Zakelijk

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Al sinds 2003 ontwikkelt Otherside at Work cloud software om werknemers en organisaties te ondersteunen. Ze werken nu met een modulair, onafhankelijk en veilig softwareplatform voor alles rondom bedrijfsgezondheid, sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid. Samen met de klant kijken ze hoe ze een systeem kunnen creëren dat werkt voor jouw organisatie en jouw werknemers.

Zowel CEO Diederik Benders als CTO Roel Van Der Sanden hebben Mercurius opgericht. Ze hebben beiden dan ook een grote affiniteit met fietsen en daardoor heeft wielrennen natuurlijk een plekje veroverd binnen het bedrijf. Wielrennen past ook goed bij Diederik’s persoonlijke gedachte wat betreft bedrijfsgezondheid; het helpt mensen fit en vitaal te blijven. Ook passen de eigenschappen ambitie, doorzettingsvermogen, een persoonlijke drive en een tikkeltje eigenwijsheid goed bij zijn happy professionals.

Met deze opvatting over werk en bedrijfsgezondheid, stevent Otherside nu af op marktleiderschap in Nederland en druppelen de eerste klanten uit België en Zweden binnen. Maar ondanks de inmiddels meer dan 100 werknemers, staan bedrijfsgezondheid en werkplezier nog altijd vooraan. Als medewerker ben je vrij om je werk vorm te geven zoals je dat zelf wilt. Vanuit het gave kantoor in Den Bosch of vanuit huis, aan je bureau of met je laptop op schoot in een stoel. Otherside gelooft erin dat je zo het beste kunt halen uit jezelf en uit anderen.

Otherside is dus op vele vlakken een mogelijke stageplek en werkplek, bijvoorbeeld voor net afgestudeerden. Als softwarebedrijf zijn ze natuurlijk altijd op zoek naar IT’ers voor programmeren en software design, maar ook voor consultants en marketeers is er vaak wel plek.

Dus ben je op zoek naar een leuke stage of fulltime baan? Kom dan werken of stage lopen bij onze hoofdsponsor Otherside. Bekijk de vacaturepagina op deze website of de Mercurius Linkedin pagina!

Mantel bestaat al sinds 1938. Naast onze superstores in Utrecht, Arnhem en Den Bosch zijn we ook een van de grootste online fietsenwinkels. En of je nu online of in een van de superstores bij ons een fiets of fietsonderdelen koopt, de beste service krijg je altijd.

Mantel, de best beoordeelde fietsenwinkel

We zetten graag net dat stapje extra om jou zo goed mogelijk te helpen. Dat komt omdat wij zelf ook fanatieke fietsers zijn, van stadsfiets tot mountainbike en racefiets. Alles om jouw ervaring met ons zo prettig mogelijk te maken. En gaat er toch eens iets mis? Dan lost onze klantenservice dat altijd goed op. Een 9,6 op Trustpilot – de grootste onafhankelijke review-site – bewijst dat wel!

Elke dag testdag in de Mantel superstores

Je kunt bij ons elke dag komen proefrijden op de fiets van jouw keuze. In onze fietsenwinkels is het namelijk elke dag testdag. De superstores zijn zelfs zo groot dat je zelfs binnen kunt fietsen. En heb je jouw ideale fiets gevonden? Dan kun je hem dezelfde dag nog mee naar huis nemen!

Uiteindelijk willen we dat onze klanten net zo genieten van het fietsen als wijzelf. Vandaar ook onze kreet…

‘Have a wheelie good day.’

Het team van Studio Verbinding, voorheen Loendersloot, zorgt met frisse en onverwachte invalshoeken voor beweging in uw project. Ze willen een duurzaam, mensgericht en toegankelijk mobiliteitssysteem vormen, waarin meerdere modaliteiten optimaal gecombineerd worden. Voor elke opdracht stellen ze een flexibel projectteam samen, met een open blik en de juiste vaardigheden. Verkeerskundige kennis combineren ze met andere disciplines en achtergronden. Zo zorgen ze voor resultaten die niet alleen uitvoerbaar zijn, maar ook financieel aantrekkelijk én als wenselijk worden gezien. Soms is de beste verplaatsing er juist geen, moet je investeren in de fiets om doorstroming voor de auto te verbeteren, of ligt de oplossing voor een onveilige kruising 300 meter verderop in de straat. Ze durven verder te kijken dan de norm en leveren daardoor nét dat beetje extra. Inmiddels is Studio Verbinding al enkele jaren een trouwe sponsor van Mercurius!

Sinds kort biedt Mercurius potentiële leden de mogelijkheid om fietsen te huren via Jasperfietsen. Dit is bedoeld voor mensen die zelf nog geen fiets hebben en graag willen kennismaken met de sport en Mercurius. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat de vereniging toegankelijker wordt. Bij Jasperfietsen kunnen zowel mountainbikes als racefietsen gehuurd worden.

Daarnaast kunnen alle Mercurius leden bij Jasperfietsen terecht voor kleine reparaties, hierop krijg je 20% korting.

De Omloop der Zeven Heuvelen is de mooiste wielerwedstrijd en -toertocht in de regio Nijmegen! Voortgekomen uit het door Mercurius georganiseerde NSK van 2016, vindt dit mooie wielerevenement inmiddels elk jaar plaats in Berg en Dal. Op zondag 13 juni 2021 staat de volgende editie op het programma. De Omloop maakt dan onderdeel uit van het EUC Cycling: het EK Wielrennen en Mountainbiken voor studenten. Om dit grote evenement mogelijk te maken zijn er veel vrijwilligers nodig en ieder jaar zijn er dan ook veel enthousiaste leden van Mercurius die mee helpen als vrijwilliger. Elk jaar traditioneel een superleuke dag om dit met zijn allen mogelijk te maken.


Tappers is al jarenlang een toonaangevend café in de Nijmeegse horeca. Gastvrijheid, kwaliteit en aandacht voor onze gasten zijn niet voor niets hun kernwoorden. Altijd gericht om het de gast zo veel mogelijk naar de zin te maken. Dat is waar Tappers om draait. Op iedere tweede woensdag van de maand vindt de maandelijkse borrel plaats bij Tappers! Daarnaast oefenen we daar ook regelmatig met bierpong, wat zorgt voor een extra dosis gezelligheid en competitie.

Autobedrijf van Zoggel

Upbeatles

Velocity