Aftermovie – NSK Wielrennen 2019 Enschede [Video]

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Aftermovie – NSK Wielrennen 2019 Enschede [Video]

NSK Enschede

Op 22 september 2019 reisde een flinke groep Mercurianen af richting Enschede voor deelname aan het Nederlands Studenten Kampioenschap 2019. De winning mood zat er goed in en dat kon alleen maar beter worden op het NSK, want dan zou Mercurius zich weer op volle oorlogssterkte tonen. Echter gold dit ook voor de andere clubs waar onze dames zich een beetje door lieten verrassen. Met 4 dames in de top 10 was het resultaat prima, maar helaas waren het plaatsen 5,6,7 en 8.

Vervolgens was het aan de heren om dit te evenaren of verbeteren. Met twee heren in de top 10 was ook hier het resultaat prima, maar des te meer doordat Jasper Linnartz het rood-wit-blauw wist te veroveren. Kort erachter sprintte Luc Vraets nog naar een zesde plek. Prima afsluiter van het wegseizoen en een mooie opmaat voor de cross, welke intussen echt weer hier is.

Geef een reactie