TTC By Night [Video]

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

TTC By Night [Video]

TTC - By Night 2019

Video onderaan de pagina


Vroeger was alles beter, de Gestapo wervingstechnieken van Karlijn waren dan ook van zo’n groot succes dat zelfs de oudere Mercurianen van de partij waren bij een wederom geslaagde TTC by Night.

Voor enkelen begon de avond met een friettafel met pizzat- wist bij ondergetekende. Helaas was Karlijn niet van de partijom alles op te eten, maar die scheen al flink aan de worst te zitten bij Café Billabong. Ging de droom van Job misschien daarover? Ik zou het in ieder geval geen droge worst noemen.

De TTC by Night begon pas echt door het samenstellen van de teams voor de Rabobank aan het KKP, zoals altijd hanteren enkelen het academisch kwartiertje en sneuvelden de eerste eieren meteen voor onze oude sponsor (overigens niet op de ramen van). Team Friettafel 2 moest direct naar de Wallstreet bar waar iets met drank was

gekoppeld aan een wisselkoers. Ik snapte er de ballen van dus probeerde ik mijn skills maar tot uiting te brengen door ballen in een paar bekers te leggen in een ouderwets potje beerpong onder leiding van Babette. Hier bleek Babs het lijdend voorwerp te zijn van een paar opdrachten, maar gelukkig had ze schone voeten en verse sokken. Spreekwoordelijk liet Babs zien dat je het op een oude fiets moet leren (kijk haar eens shinen).

Van groter persoonlijk succes was dat ik voor de ruilopdracht onze pot met doperwten en wortels wist te ruilen met de barman voor een bloempot. Terwijl Rard en Tristan, Karlijn met haar droge worst gingen vergezellen in Tappers, gingen ik en Chris onze zojuist verworven bloempot proberen te ruilen voor iets anders. Voor we het wisten, hadden we een bureaustoel geclaimd. Helaas kwamen we er al snel achter dat het aan de fiets meenemen van een bureaustoel veel aandacht trekt van het borrelende publiek. Daarmee denk ik dat deze bureaustoel de rest van de avond het Guinness World Record heeft behaald voor de hoogste kilometrage.

Vroeger was alles beter, enig jeugdsentiment kwam opzetten toen we onder leiding van Jolien, Krokodil met Kiespijn gingen spelen bij Next Level. Nee, het waren geen jeugdtrauma’s van kiestrekkende tandartsen, maar van Schnappi, Das Kleine Krokodil. Voor een ieder die ooit Krokodil met Kiespijn gaat spelen kan ik de tip geven dat een vluggertje niet altijd goed is, nee kinders, subtiliteit is hoe het moet. U kunt zich wel voor- stellen dat ik vaak gebeten ben.

Na Next Level, was het tijd voor ’t Nimweegs Feestcafé. Net als voorgaande jaren, werd dit een saai potje darten en realiseren dat er nog zoiets bestaat als cash geld. Het typische bruine café was daarmee een duik in het verleden. Tegenwoordig worden condooms gemaakt van latex en wist je dat daar maar liefst 40 liter lucht in kan? Nog een weetje, aangezien we ons nog steeds bevinden in ’t Nimweegs Feestcafé, vroeger werden condooms gemaakt van darmen.

Het potje inkakken werd al snel vervangen voor een strijd om een of ander gouden beeldje welke zich zou bevinden in het park op het KKP. Een tip hoe je daar kan komen heb ik niet, het is vooral geluk hebben en goede timing. De goede timing is dat je tussen de auto’s door de oversteek weet te maken en het geluk hebben is dat je geraakt wordt en daarmee het park in geslingerd wordt. Verbazingwekkend genoeg wist ik in het park te geraken met mijn bureaustoel. Helaas, het beeldje was al gegaan én vergaan.

De avond werd uiteindelijk afgesloten bij Bascafé, welk team er uiteindelijk heeft gewonnen weet ik niet, maar dat waren vast en zeker de TTC’ers zelf.

Bron: De Versnelling – Kerst met de fam (2019, december)

Geef een reactie