Mercurius gaat de samenwerking aan met Fuel Your Club

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Mercurius gaat de samenwerking aan met Fuel Your Club

N.S.W.V. Mercurius breidt haar samenwerkingsverbanden verder uit met een nieuwe partner: Fuel Your Club!

Fuel Your Club biedt high-end sportvoeding aan met een hoogwaardige productsamenstelling die is afgestemd op de behoeften van prestatiegerichte duursporters. Zo kan elke gebruiker van sportvoeding het maximale uit zichzelf halen en zijn of haar passie zo optimaal beleven.

Als (fanatieke) wielrenner heb je sportvoeding nodig om het maximale uit jezelf te halen. Helaas zijn de kwaliteitsproducten met de juiste productsamenstelling niet altijd goedkoop. Fuel Your Club biedt hier een oplossing! 

Leden van Mercurius krijgen namelijk elke maand een kortingscode toegestuurd via de nieuwsbrief, waarbij ze 40% korting krijgen op de producten van Fuel Your Club. Via de website https://fuelyourclub.com kan je de sportproducten kopen en in het winkelmandje kun je de kortingscode toevoegen!