Eerste Clubwedstrijd: Mini Tijdrit

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Eerste Clubwedstrijd: Mini Tijdrit

Op woensdag 30 september vond het eerste clubwedstrijdje (een mini tijdrit) van het jaar plaats! Met ongeveer 20 enthousiaste Mercurianen verzamelden we om 17.30 bij het RSC om vanuit daar te vertrekken richting Herveld. Eenmaal aangekomen hebben we eerst met z’n alle het rondje van 4.44 kilometer verkend en al snel merkten we dat er een flinke wind stond die we net de laatste kilometer van de tijdrit vol tegen zouden hebben. Maaarrr dat houdt een Mercuriaan natuurlijk niet tegen! 

Na de verkenning begon de wedstrijd en waren allereerst de dames aan de beurt. Daarna volgden de heren en werd er flink gestreden voor de faam en de plek op de hoogste trede! Bij de dames heeft Anna de Wit gewonnen met een mooie tijd van 7.31 en bij de nieuwelingen Femke Boer met een mooie tijd van 8.22! 

Bij de heren sleepte Jasper Hof de overwinning binnen met een tijd van 6.08! Zou het aan zijn tijdrithelm hebben gelegen? 😉 En last but not least, bij de nieuwelingen heeft Thom de Ruwe de eerste plek verovert met een tijd van 6.28. 

En zo kwam het eerste clubwedstrijdje tot een mooi eind. Klasse gedaan allemaal! Over een paar dagen mogen jullie allemaal je klassement verdedigen tijdens de kilometervreter!

Een volledig overzicht van alle uitslagen is te zien op onze website.