AC presenteert: Online Crazy 88

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

AC presenteert: Online Crazy 88

Op woensdag 18 november vond de Online Crazy 88 (eigenlijk crazy 66) plaats! De AC heeft 66 gekke opdrachten verzonnen die Mercurianen in groepjes van 3 zoveel (en zo gek) mogelijk moesten uitvoeren. Gezien de corona maatregelen vond deze hele activiteit online plaats, maar daar werd het zeker niet minder leuk van! De AC juryleden hebben veel gekke filmpjes en foto’s voorbij zien komen, zoals een lekkere lik aan je fiets, in handstand zoveel mogelijk spekjes in je mond stoppen, een goeie Donald Trump look a like act en uiteraard mochten atjes Pereboom niet ontbreken! Ook waren vele Mercurianen erg creatief met gedichtjes en serenades schrijven en Tom heeft zelfs in een koerspetje gekakt (niet echt natuurlijk…) Kortom, een zeer geslaagde avond!!!

Natuurlijk was er ook een winnend groepje; het groepje van Robin, Ruben en Pieter. Ze begonnen met 15 minuten achterstand maar hebben toch uiteindelijk de meeste punten binnen gesleept, klasse! Robin, Ruben en Pieter; gefeliciteerd met het winnen van een prachtig koerspetje en een lekker fiets bierpakket!