Mercurius gaat de samenwerking aan met BD Architectuur

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Mercurius gaat de samenwerking aan met BD Architectuur

N.S.W.V. Mercurius breidt haar samenwerkingsverbanden verder uit met een nieuwe partner: BD Architectuur! 

BD Architectuur is een advies- en architectenbureau met korte lijnen en een praktische insteek. Vanuit Oosterbeek werkt BD Architectuur aan diverse projecten door het hele land. De insteek is daarbij om alle projecten Strategisch (advies en stedenbouw), Praktisch (bouwkunde, beheer & onderhoud) en Creatief (architectuur en interieur) te benaderen.

“Het samenbrengen van dromen, inspiratie en kennis leidt tot innovaties. Voor onze opdrachtgevers werken wij vanuit een integrale benadering. Daarbij wordt zowel de strategische, creatieve als praktische kant van projecten optimaal in balans gebracht. Goede communicatie is daarbij de essentiële succesfactor.”

Mercurius kijkt uit naar een mooie samenwerking met BD Architectuur!

Wil je meer weten over onze nieuwe sponsor? Kijk dan op http://www.bdarchitectuur.nl