Mercurius gaat de samenwerking aan met Pedaalkracht en Bascafé

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Mercurius gaat de samenwerking aan met Pedaalkracht en Bascafé

N.S.W.V. Mercurius bereidt haar samenwerkingsverbanden in 2019 verder uit met twee nieuwe partners, waaronder Pedaalkracht en Bascafé.

Onze eerste nieuwe aankondiging is Pedaalkracht – het lab voor optimalisatie van jouw fietspositie. Pedaalkracht is in 2017 opgericht door Joep van Kesteren (Bewegingswetenschapper). Na zijn studie ging Joep aan de slag bij een sportmedisch centrum waar hij werkte met verschillende profploegen, olympische atleten, amateurs en recreanten, in de optimalisatie van hun prestaties. Hierbij was Joep verantwoordelijk voor de fysiologische analyse, inspanningstesten en de biomechanische optimalisatie met behulp van bikefitting.

Gedreven door zijn passie voor wetenschap en wielrennen is Joep begin 2017 Pedaalkracht gestart. De naam Pedaalkracht verwijst naar de krachtoverbrenging op de pedalen en staat voor de kracht en vrijheid die ervaren wordt tijdens het fietsen. De kennis en ervaring die Joep heeft opgedaan gebruik hij graag om met aandacht de voor jou meest ideale fietspositie te bepalen.

Dankzij deze samenwerking verkrijgen alle leden van Mercurius een korting van 15% op alle diensten die Pedaalkracht levert. Voor meer informatie over de diensten van Pedaalkracht of het maken van een afspraak verwijs ik jullie door naar de website van Pedaalkracht: https://www.pedaalkracht.com

Onze tweede aankondiging is Bascafé – al jarenlang een toonaangevend café in de Nijmeegse horeca.
Wegens het plotseling sluiten van ons vaste borrelcafé (Café de Fiets), was onze vereniging genoodzaakt opzoek te gaan naar een nieuw borrelcafé. Na verschillende proefborrels en verschillende contacten met andere cafés, bleek Bascafé het meest complete plaatje te verzorgen.

Dankzij deze samenwerking zullen daardoor alle maandelijkse borrels plaatsvinden op de tweede woensdag van de maand in Bascafé, gelegen aan In de Betouwstraat 16. Prijs afspraken zijn alsvolgt: Biertje voor €2,20, glaasje wijn voor €2,50 en frisdrank voor €2,-.

Wij hopen op nog vele mooie jaren samen met deze nieuwe partners!

Geef een reactie