LoadMeUp! college over trainen

LoadMeUp! college over trainen

Kaart niet beschikbaar

Datum & Tijd
Data - 07/12/2222
8:00 pm - 10:00 pm

Categorie Geen categorieën


Nu het buiten weer kouder wordt en de winter lijkt te beginnen is het de ideale tijd om te beginnen met trainen voor volgend seizoen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Welke doelen stel je en hoe ga je hier mee aan de slag? Op woensdag 7 december zal Dennis Jongste van LoadMeUp! een college geven over trainen. Hierbij zal hij ingaan op de soorten trainingen, de opbouw van een schema en andere aandachtspunten. Om dit college zo nuttig mogelijk te maken heeft Dennis gevraagd om vragen in te sturen. Op deze pagina kun je door middel van een opmerking of reactie je vragen achterlaten.

Daarnaast wordt er op deze avond ook aandacht besteed aan de verschillende licentiecategorieën van de KNWU. Mocht je dus nog twijfelen over welke licentie je neemt, kom dan vooral langs.

Deze avond is voor iedereen van elk niveau, of je nu net begint of al jaren ervaring hebt. Dus kom langs om de basis over het trainen te leren of juist een paar specifieke vragen te stellen.

Dit college duurt ongeveer van 20:00 tot 22:00, en wordt gegeven in het Elinor Ostrom gebouw van de universiteit. Zaal EOS 01.320

 

Meer informatie over Dennis en LoadMeUp!: loadmeup.nl

Aanmeldingen

Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk.

Geef een reactie