Nieuwe kleding

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Nieuwe kleding

Beste Leden,

Dit jaar zullen wij van kledingleverancier veranderen en overstappen naar Kalas. Samen met hen zijn wij de afgelopen weken bezig geweest om een spetterend nieuw Mercurius tenue te maken. Graag willen wij jullie mening meenemen en daarom geven wij jullie de kans om jullie stem in te brengen door aan te geven welk van deze 2 concepten jullie het mooiste vinden door het formulier onder aan deze pagina in te vullen.

Op 2 en 3 November houden we pasavonden in het Radboud Sport Centrum bij de zalen Z 01.522, Z 01.527 en Z 01.528. Deze bevinden zich op de eerste verdieping aan het einde van de gang. Hier zullen ook mensen van Kalas bij aanwezig zijn om iets te vertellen over de verschillende lijnen die ze hebben en de kleding.

.

Schrijf je in voor deze pasavonden via de kalender, zodat we de drukte een beetje kunnen spreiden en dadelijk niet allemaal tegelijk staan te passen!

.

Nieuwe Commissies

Naast het passen van de kleding bieden wij in een van de ruimtes een commissiemarkt aan. Hier heeft iedereen de kans om wat uitleg te krijgen over alle commissies die we binnen Mercurius kennen en kan je aangeven of je geïnteresseerd bent om in een commissie te gaan. Dit is handig voor zowel de nieuwe als de wat oudere leden omdat we 3 nieuwe commissie willen beginnen. De Off-Road commissie, de mediacommissie en de wedstrijdcommissie. Kom dus allemaal voor of na het passen van de kleding even langs en dan zullen wij uitleggen wat deze commissies allemaal inhouden!

Polling Form (#3)