TTC Klassieker: Nijmegen – Col du VAM

TTC Klassieker: Nijmegen – Col du VAM

Kaart niet beschikbaar

Datum & Tijd
Data - 04/04/2020
Hele dag

Locatie
Grote Markt - Nijmegen

Categorie


In de maand april is het weer tijd voor hét jaarlijkse fenomeen, de TTC-Klassieker!

Wanneer de echte professionals over de kasseien in Vlaanderen of Noord-Frankrijk banjeren of zich stuk bijten op de stijle hellingen in Wallonië, organiseert onze Toertocht Commissie óók een klassieker! Een tocht waarbij de fysieke en mentale kracht van iedere deelnemer op de proef gesteld zal worden. Ook dit jaar heeft de TTC iets moois bedacht, alleen nét een beetje anders dan normaal.

Normaliter brengt de TTC-Klassieker je over Belgische wegen. Echter is vanwege ‘klassieker’ drukte in België, besloten het dichter bij huis te zoeken. Dit jaar zal er namelijk een geheel nieuwe klassieker georganiseerd worden! Een volledig Nederlandse editie uitgestippeld door Dhr. Merton en Dhr. Ottens. Met het vertrekpunt op de Grote Markt, vanuit ons geliefde Nijmegen, wordt de route richting het Noorden vervolgd. De eindstreep voor deze editie is getrokken bovenop de ‘befaamde’ Col du VAM in Wijster, Drenthe. De route bevat niet veel hoogtemeters, maar een extra lusje over de Drenthse ‘Keienstroken’ zal zorgen voor het echte ‘klassieker’ gevoel! De totaal af te leggen afstand van deze editie zal uitkomen op meer dan 250 kilometer!

Deze volledig Nederlandse TTC-Klassieker zal plaatsvinden op 4 april 2020!

Voor deze editie is de TTC natuurlijk opzoek naar deelnemers en vrijwilligers! Voor deelname aan de TTC-Klassieker stelt de TTC verschillende eisen, waarbij de belangrijkste eis is dat je de tocht ook echt kan volbrengen! Ben je geïnteresseerd vul dan onderstaand inschrijfformulier in en houd je mail in de gaten, per mail zul je bevestiging krijgen van je deelname!

INSCHRIJFFORMULIER DEELNEMER TTC-KLASSIEKER 2020

Naast deelnemers is de TTC natuurlijk ook opzoek naar vrijwilligers, zonder vrijwilligers is de organisatie van de klassieker namelijk niet mogelijk. Voel jij je nog niet sterk genoeg of wil jij de deelnemers graag ondersteunen, meld je dan aan als vrijwilliger via onderstaan inschrijfformulier!

INSCHRIJFFORMULIER VRIJWILLIGER TTC-KLASSIEKER 2020

Wij hopen op een mooie nieuwe editie, waarbij historie geschreven zal worden!