Batavierenrace

Batavierenrace

Kaart niet beschikbaar

Datum & Tijd
Data - 01/05/2020 - 03/05/2020
Hele dag

Locatie
Radboud Sport Centrum (RSC)

Categorie


Bondscoach en assistent opzoek naar hardloop talent?‍♀?‍♂

Begin mei is het tijd voor de 48e-editie van de Batavierenrace! Ook dit jaar wil onze vereniging weer aan de start van dit mooie evenement verschijnen (en een mooie prestatie neerzetten, natuurlijk!). Bondscoach Merton en assistent Vraets, zijn ook dit jaar weer opzoek naar toppers die onze vereniging willen vertegenwoordigen. Beide heren hebben ervoor gezorgd dat het niveau naar een hoger plan getild is, maar het plafond is volgens beide heren nog lang niet bereikt! Om de stijgende lijn in de prestaties voort te zetten zijn beide heren opzoek naar hardlopers! We laten die fiets begin mei dus even een weekend in de schuur staan en gaan van Nijmegen naar Enschede rennen (in estafette). Onze ervaren coaches zorgen voor professionele begeleiding, zodat iedereen boven zichzelf uitstijgt tijdens de Bata!??

Dus, loop jij iedereen de moeder tijdens je trainingsrondje of vind je hardlopen gewoon leuk? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier.

Denk je nu, waar hebben ze het over? Ik heb nog nooit van de Batavierenrace gehoord? Daar hebben ze een mooi filmpje voor gemaakt om het uit te leggen! https://youtu.be/Y-OaFV-EcuE

?Inschrijven doe je hier: https://forms.gle/g8okzgQp5yJ2tufE8