Tweede clubwedstrijdje: de Kilometervreterrrrr

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Tweede clubwedstrijdje: de Kilometervreterrrrr

EINDELIJK mochten we weer! Na maanden wachten konden we eindelijk weer een clubwedstrijdje organiseren. Op woensdagavond 23 juni vond dan ook het tweede clubwedstrijdje plaats: de welbekende kilometervreter. De kilometervreter volgde de mini tijdrit op die in september plaats had gevonden. Eindelijk kon het klassement dus weer verdedigd worden!

Met ongeveer 20 enthousiaste Mercurianen reden we gezamenlijk naar de Defensiedijk, waar we allereerst even een rondje reden om de beentjes op te warmen. Daarna kon het beginnen! De kilometervreter werd afgetrapt door Luke: de enige strijder die mee deed met zijn mountainbike. Een eerste plaats voor Luke op de dikkenbanden editie dus, klasse!

Daarna volgden de andere Mercurianen die allemaal 1km zo hard mogelijk hebben gefietst. Robbin Zwaan kwam als snelste heer over de streep, in maar liefst 1 minuut en 17 seconden. En Vera Tieleman was de snelste dame, met 1 minuut en 25 seconden.

Super gedaan allemaal!

Een volledig overzicht van alle uitslagen is te zien op onze website.