Nieuwe hoofdsponsor: Otherside Software!

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Nieuwe hoofdsponsor: Otherside Software!

Otherside Software is al enkele jaren een trouwe sponsor van Mercurius. Vanaf dit jaar is de sponsorovereenkomst uitgebreid en kunnen we met blijheid vermelden dat Otherside onze nieuwe hoofdsponsor is! Het logo van Otherside heeft daarom vanaf heden ook een mooiere plek op onze verenigingswagen gekregen.

Otherside is altijd op zoek naar goede developers en designers, maar ook voor consultants, marketeers en accountmanagers is er vaak plek. Het leuke aan Otherside is dat je als medewerker vrij bent om je werk vorm te geven zoals jij dat zelf wilt. Vanuit het gave kantoor in Den Bosch of vanuit huis, aan je bureau of met je laptop op schoot in een (luie) stoel. 

Dus ben je op zoek naar een leuke stage of fulltime baan? Bekijk dan de vacaturepagina van Otherside op de Mercurius website of LinkedIn. Of beter nog, stuur een open sollicitatie!

Een leuk feitje is dat zowel CEO Diederik Benders en CTO Roel Van Der Sanden Mercurius in 2001 hebben opgericht. Ze hebben beiden dan ook een grote affiniteit met fietsen. Ben je benieuwd naar het ontstaan van Mercurius? Lees dan het interview in onderstaande ‘De Versnelling’ met Diederik Benders.

https://nswv-mercurius.nl/wp-content/uploads/2020/02/VersnellingOktober2019-1.pdf