Mercurius Awards van de AC waren een groot succes!


Log in om te reageren.

Gisteren was weer de uitreiking van de befaamde Mercurius-awards! Vele leden hadden zich uitgedost en kwamen chique naar de awards.
Eenmaal daar bleek dat de befaamde stempapieren ontbraken en dat je dit keer je smartphone nodig had om live te kunnen stemmen. Even wennen zoiets nieuws, maar al snel waren de leden van Mercurius om en genoten ze van het feit dat ze scherpe oneliners konden insturen en nog belangrijker, ze konden elkaars oneliners lezen.
Onder andere kreeg Harold Ottens de award voor Pechvogel van het jaar, werd Roger Termont door zijn power op de rechte stukken beloond met de titel Sporter van het jaar. Gosse van der Meer wist naast zijn nadrukkelijke aanwezigheid in Whatsappgroepen ook indruk te maken op de fiets, wat leidde tot een award voor Belofte van het jaar. De Veurzetters zorgden voor het Moment van het jaar door voor de 5e maal wereldkampioen te worden in de zaalvoetbalcompetitie. Oh, en er was er iets met een speekselboom van Hidde.
Nadat de vele awards uitgereikt waren, werden ook nog de winnaars van het clubklassement beloond met een beker en applaus.
Het bier vloeide rijkelijk en na deze geslaagde avond ging iedereen weer vrolijk huiswaarts. De foto's zijn bijgevoegd om de sfeer nog eens te proeven!

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 08-01-2016 door Noortje van Elteren.