Mercurius Awards


Log in om te reageren.

2015 Is bijna voorbij. Klaar. Afgelopen. Daarom is het weer tijd om terug te blikken op een mooi jaar. De maandelijkse borrel op de eerste woensdag van de maand staat in januari in het teken van de Mercurius awards! Wie is de rookie van 2015? Wie is de pechvogel van het jaar? En daarnaast hebben we een paar mooie stellingen voor jullie om aan te vullen. Het belooft weer een mooie avond te worden. Tijdens deze avond zullen tevens de prijzen voor het clubklassement over kalenderjaar 2015 worden uitgereikt.
Naast 2015 af te sluiten kijken we ook vooruit naar het seizoen van 2016, het jaar dat de Giro in Nijmegen komt. Welke Mercurius topper zal schitteren tijdens dit seizoen? Naast al deze mooie categorieën is 6 januari ook een mooie gelegenheid om je medecoureurs een sportief jaar toe te wensen onder het genot van een drankje. Geef je snel op en kom gezellig om 20:00 in Café de Fiets. Let op: om acht uur! Dus in verband met de awardavond wat vroeger dan we gewend zijn bij de borrels. Vergeet ook je smartphone niet! Deze activiteit is gratis voor de leden van Mercurius.
En omdat het een awardavond betreft komt iedereen natuurlijk in een chique outfit naar De Fiets!

Het is voor de AC prettig om te weten hoeveel gasten ze kunnen verwachten. Opgeven gaat gemakkelijk door je aan te melden bij het onderstaande Facebookevenement.
Mercurius Awards

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 06-01-2016 door Noortje van Elteren.