Drie medailles voor Mercurius bij NSK Trappenloop


Log in om te reageren.

Vrijdag vond in het Erasmusgebouw op de Nijmeegse campus voor de tiende maal het NSK Trappenloop plaats. Mercurius was hier traditiegetrouw bij aanwezig en pakte al even traditiegetrouw een paar medailles.
De beste prestatie was van Charlotte Lenting die met een tijd van 2'44" de winst greep bij de dames over 20 verdiepingen. Pelle Hoek greep bij de mannen op dezelfde 'afstand' het zilver met een tijd van 2'08", achter de ongenaakbare Kamiel Jacobs die de 20 verdiepingen in een nieuw parcoursrecord van 1'53" afraffelde. Brons was er tenslotte nog voor Joost van Wijngaarden die het dit jaar hield bij 10 verdiepingen en daar in 51 seconden mee klaar was, hetgeen 1 seconde teveel was om in aanmerking te komen voor het goud.
Bij het estafette-onderdeel deed er bovendien een team mee van Mercurius dat wel erg gesoigneerd in actie kwam. Geheel in stijl met het Mercuriuslogo, beklommen zij de trappen van het Erasmusgebouw met vleugeltjes op de rug. Het bleek uiteindelijk helaas net niet genoeg te zijn voor de originaliteitsprijs. Nina Zennipman, Iris te Paske, Siobhan Schleijpen en inval-Mercuriaan Janeri Froberg - die we even geleend hadden van onze vrienden van 't Haasje - waren desalniettemin tevreden met hun prestatie; en terecht!

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 13-12-2015 door Joost van Wijngaarden.