Goedbezochte informatie-avond wedstrijden rijden


Log in om te reageren.

Maandagavond organiseerde Mercurius een informatie-avond voor leden die interesse hebben in het rijden van wedstrijden. Niet alleen de licentiehouders wisten de avond te vinden. Juist ook de Mercurianen die nog niet eerder hebben gekoerst en volgend jaar van plan zijn hun wedstrijdjes zonder licentie mee te pikken waren naar het Huygensgebouw gekomen om te luisteren naar wat sportcommissaris Joost van Wijngaarden en Mercurius' Eliterenner Jeroen Janssen hadden te vertellen.
Tijdens de presentatie die zij gaven, werd uitgelegd hoe de wereld van het wedstrijden rijden in Nederland in elkaar steekt en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden op het naderende seizoen als het gaat om training.
Uiteraard werden ook de nodige vragen beantwoordt waarmee de aanwezigen naar de informatie-avond waren gekomen en verbaasde men zich uiteraard weer collectief wat een rare organisatie de KNWU eigenlijk is, zoals dat altijd gaat bij informatie-avonden over wedstrijden rijden.
Na twee uur gingen de aanwezigen met veel (nieuwe) informatie naar huis. In januari zal een tweede info-avond volgen. Dan staat het aanbod aan wedstrijden waaraan je met- en/of zonder licentie aan kunt deelnemen centraal.

Reaguursels:

Prima trui, Jeroen!
Olivier Schnitzeler  0 


Goeie bril ook, je zou hem bijna serieus nemen
Joost van Wijngaarden  0 Gepubliceerd op 08-12-2015 door Joost van Wijngaarden.