Zevenheuvelenloop een succes voor Mercurius!


Log in om te reageren.

Ben je een sportende student en woon je in Nijmegen? Dan stond voor jou dit weekend ongetwijfeld de Zevenheuvelenloop op de agenda.
Ook Mercurius is altijd goed vertegenwoordigd bij dit prachtige hardloopevenement. Met deelnemers, maar steeds vaker ook met medewerkers en vrijwilligers. Een kort resumé van Mercurius bij de Zevenheuvelenloop dit weekend:

Te beginnen met de mensen die dit alles mogelijk hebben gemaakt. VOMmer Lotte Jacobs heeft een vaste aanstelling bij Stichting Zevenheuvelenloop en is zodoende het hele jaar in de weer met de organisatie ervan. Tevens zijn Yannick Sijnesael en Joep Timmermans een vaste waarde bij de organisatie van de loop. Joep is coördinator borden, Yannick is de baas op de 5 kilometer-drankpost. Jeroen Langeweg stond bovendien namens Mylaps op de Zevenheuvelenweg van waarde te zijn.
Daarnaast zijn er nog een heleboel Mercurianen die vandaag, maar ook in de afgelopen weken werkacties hebben uitgevoerd namens Mercurius. Hiermee verdient de club wat geld en hebben de vrijwilligers zelf een leuke dag. Om al deze mensen te bedanken, heeft het bestuur besloten voor iedere €6,- die binnenkomt €1,- terug te geven aan de betreffende leden in de vorm van korting op de contributie, kleding of een weekend.
Vandaag stonden Marjolijn van Lier, Simone van Laar en Lotte Koopmans achter de finish om flesjes AA en medailles uit te delen aan de gefinishte lopers. Nina Zennipman en Siobhan Schleijpen gaven de t-shirts uit die deelnemers besteld hadden. Roger Termont gaf flesjes AA aan Kenianen en hielp daarnaast samen met Ruurd Faas en Dennis de Graaf mee in de ploeg van bordencoördinator Joep. Pieter Schoenmaker was vandaag van toegevoegde waarde bij de ZevenheuvelenExpo, eerder deze week pakte hij al startnummers voor de Mini Zevenheuvelenloop in. Joost van Wijngaarden pakte net als Roger en Pieter startnummers in en sorteerde de deelnemersshirts. Bram Krajenbrink was mede verantwoordelijk voor het schrijven van de treinkaartjes die deelnemers van buiten Nijmegen met de post kregen opgestuurd. Kortom, zeer gevarieerd werk en nog leuk ook!
Het bestuur bedankt alle vrijwilligers die zich de afgelopen tijd hebben ingezet voor de Zevenheuvelenloop!

Je zou het bijna vergeten, maar er werd ook nog gelopen. Ook daar blonken de Mercurianen in uit. Een overzichtje van de gerealiseerde tijden volgens officiële uitlag van de organisatie:
Zevenheuvelenloop, 15 km:
Joost van Wijngaarden 55:46
Hans Dilling 56:16
Hidde Hendriksen 1:00:02
Pelle Hoek 1:00:12
Dave Verkaik 1:02:49
Erik Dekker 1:05:29
Wouter Bakker 1:13:41
Guus Schutte 1:14:19
Dieuwertje Poort DNF (kramp)

Zevenheuvelenacht, 7 km:
Jasper van Dijk 25:56
Pietertje Schoenmaker 29:35
Liset Oudshoorn 34:59

Reaguursels:

zohee wat rennen die Mercurianen snel!
Noortje van Elteren  0 Gepubliceerd op 15-11-2015 door Joost van Wijngaarden.