NSSR Sportgala - Genomineerden, kaartjes en stemmen


Log in om te reageren.

Nieuws over het jaarlijkse NSSR Sportgala. Dat zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 9 december van 21:00 tot 2:00 in De Waag, een locatie met allure in het centrum van Nijmegen.
Vandaag werden de genomineerden bekend voor de titels sporter, sportster, sportploeg, trainer en vrijwilliger van het jaar. In elke categorie zijn drie genomineerden gekozen. Mercurius diende ook een aantal mogelijke genomineerden in en tot onze blijdschap is onze eigen Dieuwertje Poort dit jaar genomineerd als sportster van het jaar! Om te zien wie er nog meer genomineerd zijn en om je stem uit te brengen verwijzen we ja naar deze pagina.
Hier vind je ook een link naar de site waarop je een kaartje kunt bestellen om bij het gala op 9 december aanwezig te zijn. Tijdens deze avond zullen de winnaars van de verkiezing bekend gemaakt worden. Het gala kent uiteraard een dresscode en de ervaring leert dat dit altijd een zeer gezellige avond is waarop je contacten kunt onderhouden met de andere Nijmeegse studentensporters. En niet te vergeten: de groepsfoto van iedere club in Gala.

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 12-11-2015 door Joost van Wijngaarden.