Mercurius haalt NSK MTB én NSK Weg naar Nijmegen


Log in om te reageren.

Aanmelden voor het NSK Wielrennen 2016 kan HIER!

Gisterenavond is op de Algemene Ledenvergadering van Studenten Wielersport Nederland bekend geworden dat Mercurius in 2016 zowel het NSK Mountainbiken (juni), als het NSK Wielrennen (oktober) mag organiseren. Voor het NSK Weg was nog een tegenkandidaat: WTOS uit Delft stelde een NSK voor langs de roeibaan bij Zevenhuizen, gegarandeerd waaiers dus. De aanwezige studentenwielerverenigingen mochten dus kiezen tussen een NSK met hoogteverschil, of een NSK met wind. Na een spannende stemronde kreeg Mercurius met 4 stemmen tegen 2 voor WTOS het NSK Weg toegewezen. Daarna viel ook de eer het NSK MTB te organiseren ons nog ten deel.

Tezamen met de Giro d'Italia die naar Nijmegen komt waarbij we de nodige randactiviteiten zullen organiseren (mei) en uiteraard onze eigen toertocht, de Via Romana (september), belooft 2016 dus een prachtig jaar te worden in de historie van Mercurius.
Vier evenementen van deze grootte vergen natuurlijk veel organisatie en vrijwilligers van een club. Met de vele nieuwe leden die we sinds het begin van dit collegejaar hebben mogen verwelkomen, waarmee we nu tot een totaal van 126 leden zijn gegroeid, hebben wij er echter het volste vertrouwen in dat Mercurius in staat is deze verantwoordelijkheid te dragen en van 2016 een waanzinnig mooi jaar gaat maken. We gaan er voor!

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 24-10-2015 door Joost van Wijngaarden.