LUSTRUM dag


Log in om te reageren.

Het heeft even geduurd maar ein-de-lijk was het zo ver: 2 juni 2018, Mercurius grote LUSTRUM dag. De aanmeldingen stroomden de laatste twee weken nog binnen en met een mooie opkomst vertrokken een ruime 40 man (en vrouw) voor het korte Mercurius rondje. Onderweg werd iedereen enorm verzorgd door Noortje, in de vorm van wat te eten en wat limonade. Elders op het rondje werd er 'gebierfrisbeed' bij Harold en Nina, een activiteit ontstaat op een van de legendarische Mercurius weekenden. Natuurlijk kon het jaarlijkse bowling uitje niet ontbreken op de lustrumdag, dus onderweg kon men genieten van biertjes, kegels en bowlingballen. Onder begeleiding van Bram en Els werd er bij het bowlen ook heel goed de Macarena gedanst! Om de rit af te sluiten werd de Holdeurn klimtijdrit gereden.

Na een frisse douche druppelde iedereen geleidelijk aan binnen in het Cultuur Café, dat voor de gelegenheid aangekleed was met heel veel Mercurius kleding. De barbecues gingen aan en iedereen genoot van een vleesje, vegahapje en drankjes. Het avond programma bestaande uit praatjes, muziek en het herbeleven van weekenden en andere leuke activiteiten was een groot succes! Een heerlijke dag werd op zijn Mercuriaans afgesloten in de Malle Babbe.

Mercurianen, VOM'mers, vaders, moeders, broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes: Bedankt dat jullie er waren en op naar de volgende 5 jaar! ;)

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 05-06-2018 door Nina Zennipman.