Studentencup Maastricht: wederom succes


Log in om te reageren.

We hebben weer met z’n allen wat sportprestaties geleverd dit weekend. Zondag 6 mei deed een afvaardiging van Mercurius mee aan de Ronde van Wolder. Een heerlijke heuvelachtige koers in Maastricht. Hierbij is de ronde in de categorie studenten heren zonder licentie gewonnen door onze eigen sportcommissaris Guus Schutte. In de laatste ronde wist hij zich los te maken van het peloton en als eerst over de streep te komen. In het peloton wist Pelle zich goed te handhaven. Remi reed de wedstrijd uit, nadat hij door een val het peloton moest laten gaan. Ook Luc Vraets was van de partij bij deze categorie.

Daarnaast werd de ronde in de categorie studenten dames gewonnen door Mercuriaan Esmée Peperkamp en er was nog een tweede plaats weggelegd voor Lieke Wijnbergen in deze categorie! Na een lange solo was de winst voor Esmée zeker verdient. Lieke wist in het achtervolgende groepje de sprint te winnen. Femke werd in datzelfde groepje 4e, Siobhan, Renée en Ellen werden 8e, 9e en 10e. Nina werd 14e.

Bij de heren met licentie was het de beurt aan Daan, Erwin Huzen en Hylke, die in een sterk deelnemers veld 33e, 28e en 29e werden.

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 08-05-2018 door Nina Zennipman.