Inschrijving TTC-VOM weekend geopend!


Log in om te reageren.

Het mooiste weekend van het jaar komt weer met rasse schreden dichterbij. Sterker nog, over bijna precies twee maanden zijn we met zijn allen in de Duitse Eiffel te vinden voor het Mega TTC Festijn!!

Tijdens het Hemelvaartsweekend van 10 tot 13 Mei zullen wij het “gruppenhaus” bezet houden aan de rand van de prachtige Obersee. Deze is door menig zanger bezongen als een van de mooiste meren van Noordrijn-Westfalen. Dit jaar staat binnen Mercurius in teken van het Lustrum alsook dit fantastische weekendje weg. Special voor jullie, als liefhebber van het Nederlandse Lied, halen we de toppers van het mega piraten festijn naar de Duitse Eiffel. Kortom, we toveren het TTC/VOM weekend om naar het Mega TTC Festijn.

In een eerder bericht hebben we al een deel van de line-up prijsgegeven, met toppers als Jannes, Lee Towers, Jan Smit, Roy Donders, en de Gebroeders Ko. Je zou bijna denken, dit kan toch niet beter? Echter, de TTC kan met grote vreugde mededelen dat ook Dre Hazes Jr., Django Wagner en Guillermo & Tropical Danny aan deze line up zijn toegevoegd. Het hoogtepunt van het festijn is echter Hansi Hinterseer, waarmee we ook de lokale Duitse schlager fans een plezier doen. Deze man komt helemaal uit Oostenrijk om zijn nieuwste album te gehore te brengen! http://hansi-hinterseer.at/

Na het lezen van al deze prachtige namen ben je natuurlijk even van je stokje gevallen. Je zal vast denken, kan ik hier echt heen? Het klinkt bijna te goed om waar te zijn? We begrijpen dan ook dat je hier even van moet bekomen. Maar, daarna moet je natuurlijk zo snel mogelijk jezelf inschrijven voor dit geweldige, fantastische en o zo bourgondische feest in de Duitse Eiffel!

Link naar inschrijfformulier:
Inschrijven TTC-VOM weekend

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 19-03-2018 door Siobhan Schleijpen.