Succesverhaal van sterrenteam Veurzetters gaat door!


Log in om te reageren.

Camp Hatert, 20 oktober 2017

Sterrenteam de Veurzetters heeft alweer de eerste overwinning van het seizoen binnengesleept. In een spannend duel tussen team 1, 2 en 3 heeft een nog onbekend team van de Veurzetters gewonnen. Tijdens het duel waren er nog enkele transfers gaande om de toptalenten evenredig te verdelen over de teams.

Frictie
Er waren voor deze belangrijke dag geruchten over enige frictie bij de directie. Zo zou er nog steeds geen technisch directeur zijn aangenomen voor dit seizoen. Door dit voorval, is er nog maar weinig nieuw talent aangeschaft door de club. Interimdirecteur Hidde Merton geeft aan wel zat te zijn van zijn functie. Ook ontstond er commotie omdat algemeen directeur Jeppe Kok dronken met een fles Beerenburg ergens in Friesland op een drumstel aan het slaan was ten tijde van de Veurzetters fandag.

Nieuw talent
Financieel directeur Harold Ottens gaf aan blij te zijn met het enige nieuwe toptalent, Hylke de Zee. Zee voetbalde voorheen bij FC Barcelona, AC Milan en Ajax, maar zegt klaar te zijn voor deze nieuwe stap in zijn, nu al aanzienlijke, carrière. “Voor de continuïteit van het team is het belangrijk dat er snel nog meer voetballers worden aangeschaft. De selectie is nu zo sterk dat we nog wel even een buffer hebben. We zijn in ieder geval erg blij met onze nieuwe centrumspits Hylke de Zee.”, aldus interim Merton tijdens de persconferentie aansluitend op de fandag.

Vacatures
De club is nog op zoek naar nieuw talent om dit seizoen weer wereldkampioen voetballen (in de zaal voor studentenwielerverenigingen) te worden. Daarnaast is de club, zoals gezegd, nog steeds op zoek naar een technisch directeur. Interesse in één van deze topkansen? Stuur een berichtje naar Jeppe of Harold!

Reaguursels:

Is Erwin Beelen al gepolst als nieuwe TD? Die is in staat in twee uur tijd een representatief team uit z'n mouw te toveren.
Joost van Wijngaarden  +1 Gepubliceerd op 22-10-2017 door Harold Ottens.