Mercurius presenteert kandidaatsbestuur 2017/2018


Log in om te reageren.

Het 23e bestuur der N.S.W.V. Mercurius heeft een kandidaatsbestuur samengesteld waaraan zij in september graag het stokje overdraagt voor het collegejaar 2017-2018.

Als de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 8 september instemt met de voorgestelde bestuurswissel zal het 23e bestuur er als volgt uit zien:
Voorzitter: Harold Ottens
Secretaris: Siobhan Schleijpen
Penningmeester: Hidde Merton
Commissaris PR + Sponsoring: Nina Zennipman
Sportcommissaris: Boris Rauwerdink

De komende maanden zal het kandidaatsbestuur (KB) door het huidige bestuur al worden ingewerkt, zodat het 24e bestuur in september direct goed voorbereid aan het nieuwe collegejaar kan beginnen. Aan het einde van de zomer zullen 23e en 24e bestuur daartoe nog samen op bestuursweekend gaan.

Lieke Wijnbergen (VZ), Joost van Wijngaarden (S), Tim van der Werf (PM), Lars Hanssen (SCW) en Jason Schreurs (SCM) zullen in september aftreden als bestuursleden, mits de ALV instemt met de benoeming van het kandidaatsbestuur.
Het huidige, 23e, bestuur is zeer te spreken over de samenstelling van het KB. Net als de opkomsten bij activiteiten en trainingen toont ook dit KB aan dat er een nieuwe generatie Mercurianen is opgestaan, tot grote tevredenheid van het huidige bestuur. Zij geven de club in september met het volste vertrouwen over aan dit nieuwe vijftal.

Nieuwe functies
Het zal de oplettende Mercuriaan inmiddels zijn opgevallen dat de bestuursfuncties van het KB afwijken van de functies in het huidige bestuur. In overleg met Raad van Advies heeft het 23e bestuur besloten op de ALV van september 2017 een HR-wijziging voor te stellen waarbij de functies van sportcommissaris mountainbiken en -
wielrennen worden samengevoegd tot één bestuursfunctie: 'sportcommissaris'. De functie 'commissaris PR en sponsoring' zal worden toegevoegd als nieuwe functie. Het bestuur hoopt hiermee vijf meer gelijkwaardige functies te creëren qua belasting en verantwoordelijkheden en denkt de leden, sponsoren en andere stakeholders hiermee bovendien zowel op het sportieve vlak, als op het organisatorische vlak beter te kunnen bedienen.

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 13-06-2017 door Joost van Wijngaarden.