Toertochtcommissie Mercurius druk bezig met voorbereidingen TTC by NIGHT


Log in om te reageren.

Op 10 februari zal er een strijd gaan plaatsvinden die veelvuldig in de geschiedenisboeken zal worden beschreven. Een strijd tussen de Mercurianen, waarbij de eeuwenoude stad Noviomagus voor eens en voor altijd bij het graafschap van Mercurius zal behoren. Denk eraan: Een nacht als TTC-er is niet ééntje zoals ieder andere. Het bier vloeit er rijkelijk en de nacht zal groots zijn. In den hemel is geen bier en daarom drinkt men het hier!

Natuurlijk ben jij hier aanwezig, samen met je strijdmakkers, allen gekleed in een karakteristieke outfit. Het is nog steeds mogelijk om je aan te melden via de site, en jullie originele groepsnaam samen met de namen van 7 of 8 groepsleden dienen door de aanvoerder te worden gemaild naar toertochtviaromana@gmail.com.

Op vrijdag 10 februari worden jullie om 20.00 uur verwacht midden op het Keizer Karel de Grote Plein. Vanaf daar worden jullie met de eerste missie op pad gestuurd. Tijdens de strijd verzorgt de Toertochtcommissie verschillende bourgondische versnaperingen, en daarvoor vragen wij van jullie om 10 euro mee te nemen.

Jij wilt dit feestje niet missen en de TTC jou niet, meld je dus snel aan op de site!

Met bourgondische salut,
De Toertochtcommissie der N.S.W.V. Mercurius
In dei Nomine Imperatori Mercurii

Reaguursels:

Goed dat jullie vergaderen!
Cedric Cortenraad  -1 Gepubliceerd op 25-01-2017 door Olivier Schnitzeler.