Groot spektakel bij crosswedstrijd in Enschede (GOW)


Log in om te reageren.

Mercurius was afgelopen weekend met een sterke delegatie afgereisd naar Enschede voor een crosswedstrijd binnen de GOW competitie. Deelnemers aan deze wedstrijd waren Nina Zennipman, Joost van Wijngaarden, Hidde Hendriksen en Hein te Riele. Ook VOM was weer aanwezig in Enschede. Tijmen Moltmaker en Jose Smolders waren namelijk ook van de partij.
Bij de dames behaalde Nina weer een sterk resultaat ondanks dat ze ziek was geweest. Ze wilde naar eigen zeggen haar klassement niet verpesten. Integendeel, ze schoof juist een plek omhoog in het GOW klassement door in Enschede te eindigen op een 9e plaats. Ook Jose (VOM) reed een sterke wedstijd. Zij eindigde op een nette 25e plaats.
Hein te Riele, die weer bezig is met een sterk seizoen, illustreerde zijn goede vorm door weer top-10 te rijden (8e).
Bij de categorie van Amateurs-Elite-Beloften waren het Joost van Wijngaarden, Hidde Hendriksen en Tijmen Moltmaker die de kleuren van NSWV Mercurius vertegenwoordigden. Tijmen, die zijn tweede cross van dit jaar reed, eindigde op een nette 36e plaats. Joost eindigde iets voor Tijmen, namelijke de 31e plaats. Volgens gow.nu is Hidde geƫindigd op een 7e plaats. Er zijn geruchten dat deze uitslag niet zou kloppen en hierover is veel commotie ontstaan bij zijn concurrenten. Maar wij zijn in ieder geval trots op jou Hidde, gefeliciteerd!

Foto: Susan Ruesink

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 12-12-2016 door Lars Hanssen.