Mercurius komt thuis van Ardennenweekend en richt zich op het NSK


Log in om te reageren.

Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september verbleef een groep van 29 Mercurianen in de Belgische Ardennen. Nabij Houffalize was een groot huis gehuurd dat gedurende het weekend als ideale uitvalsbasis voor diverse racefiets- en mountainbikeroutes werd ervaren.
Na vele kilometers op de weg, in het bos en op en neer van de woonkamer naar de koelkast met bier, vertrok de groep gisteren rond 16:00u voldaan terug naar Nederland.

Nu het Ardennenweekend achter de rug is, richt Mercurius zich op het volgende en laatste onderdeel van de drukke Mercurius Septembermaand: het NSK Weekend. Zaterdag 24 en zondag 25 september staat Berg en Dal geheel in het teken van de wielrennende student. Met een parcoursverkenning, avondmaaltijd, teampresentatie, NSK Wielerquiz en campingovernachting op zaterdag en het NSK Wielrennen op zondag, belooft het een schitterend weekend te worden. De organisatiecommissie is deze week dan ook nog druk met alle voorbereidingen om alles tip top in orde te maken. Mercurius is er klaar voor, op naar het NSK!

Een uitgebreid verslag van het Ardennenweekend staat te lezen in de eerstvolgende Versnelling, welke medio oktober zal verschijnen.

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 19-09-2016 door Joost van Wijngaarden.