De Waagh en Mercurius gaan sponsorverbintenis aan


Log in om te reageren.

Om fondsen te werven voor de organisatie van het NSK Wielrennen zijn we het afgelopen jaar zeer actief geweest met het mailen, bellen en aanspreken van bedrijven binnen en buiten Nijmegen.
Als gevolg van deze zoektocht kwamen we in contact met De Waagh, het Stadscentrum van Nijmegen, gelegen aan de Grote Markt in het hart van Nijmegen. Ondernemer Harm van Oijen was vanaf het eerste moment zeer enthousiast over een samenwerking met Mercurius, ook na het NSK. De intentie van beide partijen is dan ook om een langdurige samenwerking aan te gaan en samen veel feestjes, borrels en activiteiten te organiseren de komende jaren.
Wij bedanken De Waagh voor hun constructieve handelswijze en hebben het volste vertrouwen in onze samenwerking!

De Waagh heeft speciale aandacht voor studenten. Zo introduceerden zij De Waaghap:
"Wij wilden iets terug doen voor de hard en minderhard werkende studenten. Jullie, de drijvende kracht van Nijmegen, hebben niet altijd zin om te koken. Naar ons idee zijn jullie wel echte genieters, dus willen we jullie graag tegemoet komen. We doen er alles aan om samen met jullie het stadscentrum van Nijmegen te worden. We willen een plek zijn waar jullie elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen genieten, en het vooral gezellig kunnen hebben voor een goede prijs. Het stadscentrum mag weer verlegd worden naar de Grote Markt, daar waar het vroeger allemaal gebeurde."
Voor slechts €8,95 kunnen studenten terecht voor een voor- en hoofdgerecht.

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 09-09-2016 door Joost van Wijngaarden.