'September Mercuriusmaand' - Inschrijving Ardennenweekend geopend!


Log in om te reageren.

Het collegejaar is alweer bijna ten einde!
Vanavond (woensdag) vindt om 18:30u vanaf het RSC het laatste clubwedstrijdje voor de mountainbikers en crossers plaats en morgen (donderdag) is de allerlaatste Mercuriustraining van 2015/2016. Aanstaande vrijdag sluiten we het Mercuriusjaar af met de eindejaarsactiviteit, georganiseerd door de ActiviteitenCommissie. Om 14:15u verzamelen we bij het RSC om te gaan bouncen (trefbal op trampolines) bij Bounz (Honigcomplex). Aansluitend verplaatsen we ons naar de overkant van de Waal om het jaar barbecuend af te sluiten bij de ouders van Noortje in Lent (Griftdijk 41) (vanaf 18:00u). Opgeven voor deze activiteit kan nog via deze link: http://nswv-mercurius.nl/activiteit/eindejaarsactiviteit/143.

We kijken echter ook alweer vooruit naar het nieuwe collegejaar!
In de maand september staan er direct een aantal belangrijke evenementen op het programma. De trainingen op maandag (race), dinsdag (MTB) en donderdag (race), beginnen alweer in de week van 29 augustus. Daarnaast zijn er natuurlijk de traditionele activiteiten als de maandelijkse borrel (wo.31/8), de Holdeurn klimtijdrit (wo.7/9), het het intro-eten/diner-rouler (wo.14/9) en het eerste MTB-clubwedstrijdje (wo.21/9).
Bovenop al het bovengenoemde, staan in september drie achtereenvolgende weekenden in het teken van Mercurius!
Op 11 september is er de jaarlijkse Via Romana, onze eigen toertocht, georganiseerd door onze ToerTochtCommissie. Het weekend van 16-18 september gaan we met circa 40 leden op Ardennenweekend naar Houffalize, onder leiding van het nieuwe bestuur. Het weekend daarop komt het NSK Wielrennen naar Nijmegen, wat door de NSK-commissie is omgedoopt tot 'NSK Weekend', inclusief NSK Wielerquiz en overnachting op een camping langs het parcours.
We kunnen dus met recht spreken van 'September Mercuriusmaand'. Het bestuur en de organiserende commissies beseffen zich dat de drukte in deze periode en de daarbij onvermijdelijke gepaard gaande promotie voor een overdaad aan berichtgeving kan zorgen als we alle organisaties hun eigen promotiecampagne laten voeren. We hebben daarom besloten de promotie en inschrijving voor: vrijwilligen bij de Via Romana, meegaan op Ardennenweekend en vrijwilligen bij het NSK Weekend, te kanaliseren in één centraal inschrijfformulier.

Aanmelden voor het Ardennenweekend is dus vanaf nu mogelijk via dit formulier! (En meld je dan dus ook gelijk aan als vrijwilliger voor de Via Romana en het NSK Weekend).
http://goo.gl/forms/Dz875rlZ9VT6hq4r2

Om alle helden te belonen die zowel vrijwilliger zijn bij de Via Romana, als bij het NSK Weekend, stelt het bestuur voor al die harde werkers een gratis paar mooie nieuwe witte Mercuriussokken beschikbaar! Meld je nu dus snel aan voor de 'September Mercuriusmaand' via het centrale inschrijfformulier!

Alvast bedankt voor jullie medewerking om van september een maand te maken om nooit te vergeten!

NB. De inschrijving als deelnemer aan het NSK Weekend en de NKS's Wielerquiz en Wielrennen afzonderlijk wordt medio juli geopend.

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 29-06-2016 door Joost van Wijngaarden.