Mercurius presenteert 23e kandidaatsbestuur


Log in om te reageren.

Het 22e bestuur der N.S.W.V. Mercurius heeft een kandidaatsbestuur samengesteld waaraan zij graag het stokje overgeeft voor het collegejaar 2016-2017. Een dame als voorzitter met daarnaast vier heren is dit jaar een gouden formule gebleken, dus zet men deze trend volgend jaar graag succesvol verder.
Als de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 2 september instemt met de voorgestelde bestuurswissel zal het 23e bestuur er als volgt uit zien:
Voorzitter: Lieke Wijnbergen
Secretaris: Joost van Wijngaarden
Penningmeester: Tim van der Werf
Sportcommissaris mountainbike: Jason Schreurs
Sportcommissaris wielrennen: Lars Hanssen

Noortje van Elteren zal aftreden als voorzitter, Roger zal aftreden als secretaris, Hans Dilling zal aftreden als penningmeester, Robin Roelofs zal aftreden als sportcommissaris mountainbike en Joost van Wijngaarden zal aftreden als sportcommissaris wielrennen. Laatstgenoemde blijft nog een jaar langer aan als bestuurslid in de functie van secretaris in het 23e bestuur.

Het 23e bestuur zal vanaf deze week meelopen met het 22e bestuur om alvast volledig ingewerkt te worden. Na instemming van de ALV zal het nieuwe Mercuriusbestuur vanaf september daardoor direct goed voorbereid van start kunnen gaan.
In het weekend van 14 en 15 augustus zullen beide besturen zich eerst nog samen terugtrekken op een camping in het idyllische Lanaken om de overdracht goed te laten verlopen en plannen te smeden voor 2016-2017.

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 16-06-2016 door Joost van Wijngaarden.