Joost en Hans oppermachtig in GP Hein te Riele


Log in om te reageren.

Afgelopen woensdag vond de GP Hein te Riele plaats. Deze clubwedstrijd waarbij wielrenners en mountainbikers samen een prestatie neer moeten zetten, dankt zijn naam aan de man die al dertien jaar trainer, kunstenaar op de fiets en voorvechter van het off-road rijden binnen Mercurius is: Hein te Riele.
Liefst elf koppels deden een gooi naar de winst op dit selectieve parcours waarbij de wielrenner halverwege het stokje over geeft aan de mountainbiker. De sportcommissarissen hadden een mooie route rondom Groesbeek uitgezet die zowel de wielrenners als de mountainbikers tot het uiterste zouden vergen.

Joost en Hans trokken vandaag samen ten strijde in hun nieuwe tenue van DRC De Mol en bleken over uitmuntende benen te beschikken. Ze wisten de GP Hein te Riele 2016 met redelijke overmacht te winnen. Nadat Joost al de snelste tijd klokte van alle wielrenners, legde Hans bovendien het mountainbike-traject als snelste af. Samen dus de terechte winnaars van deze editie.
Met deze prestatie versloegen zij de andere sterke koppels die aan de start waren verschenen. Met name Jason & Robin en Roger & Lotte werden vooraf als mogelijke winnaars genoemd in de pronostiek. Zij legden beslag op de overige plaatsen op het podium.
De tijd van de koppels met één of meerdere dames werden verrekend waardoor er één algemene uitslag kon worden opgemaakt. Zo leverden Noortje & Nina bijvoorbeeld een uitmuntende prestatie door als achtste te eindigen en mag ook de vierde plaats van Thijmen en Lieke een puike prestatie genoemd worden.

22 juni kan iedereen revanche nemen, dan vindt met de Holleweg Challenge de volgende manche van de clubcompetitie plaats.

Uitlag GP Hein te Riele:
1. Joost v W. en Hans
2. Jason en Robin
3. Roger en Lotte
4. Lieke en Thijmen
5. Hidde en Rob
6. Lennaert en Sven
7. Olivier en Cédric
8. Noortje en Nina
9. Simone en Dirk
10. Charlotte en Joost B.
11. Guus en Tim
DNF Bram en Sjaak afhaak

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 09-06-2016 door Jason Schreurs.