TTC/VOM-weekend, wat een weekend!


Log in om te reageren.

Wat was het afgelopen weekend toch mooi. 45 Mercurianen trokken naar het idyllische Schin op Geul om daar het TTC/VOM-weekend vol vertier op, maar vooral ook naast de fiets door te brengen. Zowel vrijdag als zaterdag en zondag stonden er mooie fietstochten op het programma, waar wielrenners en mountainbikers hun klimmershart sneller konden laten kloppen.
Maar zoals eerder vermeld, was het vertier naast de fiets minstens zo belangrijk.
Vrijdagavond werden de spieren alvast opgerekt met het 3D-Twister en daarna konden de spieren goed warm gedanst worden.
Zaterdagochtend waren de oogjes dan ook wat klein en de hoofden hier en daar wat bonkerig. Dat verdween als sneeuw voor de zon toen de wielrenners de Keutenberg opgingen en de mountainbikers de frisse boslucht naar binnen voelden stromen. Na vele omzwervingen door Nederland en Belgiƫ was iedereen zaterdag op tijd thuis voor een heerlijke maaltijd en een aansluitende biercantus.
De echte diehards gingen zondagochtend nog een rondje rijden, terwijl anderen liever met een kop koffie op het terras gingen zitten. Het is onbekend of dit iets met de avond ervoor te maken had. Al met al was het een erg geslaagd weekend waar alle facetten die Mercurius groot maken goed getraind konden worden!

Reaguursels:

Ik ga zeker ff reageren om dingen te testen.
Olivier Schnitzeler  -2 


Het was gewoon een fantastisch weekend, daar is geen twijfel over mogelijk!
Hidde Hendriksen  +5 Gepubliceerd op 24-05-2016 door Roger Termont.