Mercurius zoekt bestuursleden voor 2016-2017


Log in om te reageren.

In september zal het 22ste bestuur van Mercurius aftreden en daarom zijn wij opzoek naar enthousiaste kandidaten voor het 23ste bestuur! Onze gezellige en fanatieke wielervereniging telt op dit moment 132 leden die zowel actief zijn op de racefiets, als ook op de mountainbike. Het bestuur heeft zich bezig gehouden met alles wat de vereniging aangaat; trainingen, activiteiten, de Mercuriusauto, de aanhangwagen, evenementen, feesten, wedstrijden, borrels, promotie en ga zo maar door… Voel jij je geroepen om je volgend jaar over deze zaken te ontfermen?

Elke student die ooit een bestuursjaar heeft gedaan zal beamen dat het niet alleen ontzettend leuk is maar ook leerzaam. Je leert je met zaken bezig te houden die je in de toekomst nog veel vaker tegen zal komen. Denk aan het samenwerken, vergaderen, je tijd plannen, leiding geven en oplossingen vinden . Niet te vergeten zijn de contacten die je legt met andere bestuursleden uit Nijmegen en heel Nederland. Bovendien staat het prachtig op je cv.
Ben jij het Mercuriuslid dat wij zoeken?

- Ben je enthousiast en betrokken bij de vereniging?
- Ben je gemotiveerd om de bestuurstaken te leren en uit te voeren?
- Heb je volgend jaar voldoende tijd om een bestuurstaak op je te nemen?
- Werk je graag samen in een groep en wil je plaatsnemen in commissies?

Solliciteer dan voor een van de volgende functies: voorzitter, secretaris, penningmeester, Sportcommissaris Wielrennen of Sportcommissaris Mountainbike. Beschrijf in je mail waarom jij graag tot het bestuur wil toetreden en waarom je geschikt bent voor je functie. Maak je interesse vóór 5 juni kenbaar door je motivatie te sturen in een mail naar bestuur@nswv-mercurius.nl

Heb je vragen over de verschillende functies in het bestuur neem dan contact op met Noortje van Elteren (voorzitter), Roger Termont (secretaris), Hans Dilling (penningmeester), Joost van Wijngaarden (sportcommissaris Wielrennen) of Robin Roelofs (Sportcommissaris Mountainbike), telefonisch of door middel van een e-mail via de website.

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 13-05-2016 door Noortje van Elteren.