Overzicht activiteiten GIRO-weekend


Log in om te reageren.

OVERZICHT GIRO D'ITALIA (6, 7 & 8 MEI) NSWV MERCURIUS

Beste Mercurianen,
Omdat de Giro d'Italia op 6, 7 en 8 mei zich in Nederland en Nijmegen begeeft, organiseert Mercurius een paar leuke activiteiten. Om niets van dit spektakel te hoeven missen vind je hieronder een mooi overzicht. Neem vooral al je familie en vrienden mee om er een extra groot feest van te maken!

VRIJDAG 6 MEI
Het begint natuurlijk allemaal met de proloog in Apeldoorn. Wil je de aftrap van de Giro langs de kant mee maken? Sluit je dan aan bij de groep Mercurianen die hiervoor op reis gaat! Informatie over het vertrek naar Apeldoorn wordt door Hidde Hendriksen via het facebookactiviteit bekend gemaakt.

ZATERDAG 7 MEI
Zaterdag is de tweede etappe, met finish in Nijmegen. Met Mercurius zullen we vanaf 11 uur aanwezig zijn bij Carolus Magnus, met uitzicht op het parcours, op steenworp afstand van de finish! De hele koers zal ook te volgen zijn op groot LED scherm. De borrelkamer van Carolus Magnus zal omgetoverd worden tot een VIP lounge, van waaruit de finish goed te zien is.
Mercurius zal een Virtual Bike Race organiseren. Hiermee zijn mooie prijzen te winnen, onder andere tickets voor de VIP lounge. Dat laat je je toch niet aan je neus voorbij gaan?
Vanaf 8 uur zal het afsluitende feest losbarsten. Om de goede vorm te laten zien is Mercurius hier natuurlijk ook bij, m�t dopingbar! Kom vooral allemaal in jullie (roze) Mercurius shirt, dan zijn we goed herkenbaar als echte fietsfanaten tussen de feestvierders.

ZONDAG 8 MEI
Zondag start de laatste Nederlandse Giro etappe in Nijmegen, op de grote markt. Om ultiem uit te brakken, of gewoon van de koers te genieten op een groot beeldscherm, gaat Mercurius op de koffie bij Café Van Ouds. Vanaf 10:30 kan je in je mooiste roze wieleroutfit samen met je vrienden en familie een roze koek komen scoren! In de middag gaan we over op een speciaalbiertje voor een lage prijs.


Zorg dat je erbij bent op dit Giro-weekend! Let op: de maandelijkse borrel van woensdag 4 mei komt door deze activiteiten te vervallen, ook omdat het op dodenherdenking valt. Maar gezien deze feestelijke lijst is er genoeg ruimte voor een borreltje hier en daar!

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 02-05-2016 door Noortje van Elteren.