Schaatsen en borrelen met Lacustris in februari


Log in om te reageren.

In februari haalt met Mercurius haar banden met zustervereniging Lacustris aan. Deze sympathieke Nijmeegse Studenten Schaats- en Skeelervereniging is al jaren goede vriendjes met Mercurius. Zo krijgen dubbelleden bij beide verenigingen €5,- korting op hun contributie. Lacustris is net als Mercurius een gezellige en sportieve vereniging.
Op dinsdag 16 februari organiseert onze activiteitencommissie een schaatstraining in samenwerking met Lacustris. Een dag later vindt op de derde woensdag van de maand de maandelijkse borrel van Lacustris plaats in Café Maxim. Hier zijn wij ook uitgenodigd. Omdat Mercurius en Lacustris erg veel van elkaar houden en het bovendien de week van Valentijn is, staat de borrel in het teken van de liefde.
De schaatsactiviteit op 16 februari begint om 18:00 bij het Triavium, de schaatsbaan in Nijmegen Dukenburg. Voor de activiteitenpagina hiervan, klik hier.
De Valentijnsborrel is op woensdag 17 februari vanaf 20:30 in Café Maxim aan de Burghardt van den Berghstraat 87-89. Voor meer details hierover, check de activiteitenpagina hier.

Heb je niks met schaatsen, kijk dan eens naar de Relayfinale van het afgelopen WK Shorttrack, de gouden race van Mark Tuitert in Vancouver of de integrale uitzending van de laatste Elfstedentocht in 1997. Ben je nog steeds niet overtuigd? Sla dan het schaatsen op 16 februari over en kom 17 februari gewoon gezellig borrelen in Café Maxim tijdens deze extra Mercuriusborrel. Wie weet sla je nog een leuke schaats(t)er aan de haak.

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 24-01-2016 door Joost van Wijngaarden.