Sportief weekend voor Mercurius


Log in om te reageren.

Het afgelopen weekend werd er flink gesport door Mercurius. Zaterdag verzamelde 14 man zich bij het Dutch Bicycle Center voor de georganiseerde Kerstrit. Het zonnetje scheen en het beloofde een mooie rit te worden. Er werd lekker gereden, na een kilometer of 55 keerden we terug bij het Dutch Bicycle Center. Met wat chocolade melk, sommige warm, sommige minder warm en wat kerstkransjes werd er nog even nagebabbeld. Het was een mooie rit, wie weet een Mercurius Nieuwjaarsrit? ;)

Joost van Wijngaarden en Robin Roelofs wisten zondags de winst te pakken in de Cerberus Cross Duathlon, in de heren duo categorie. Joost liep een crossparcours en Robin legde het MTB parcours af. Ook Hein te Riele deed mee en reed het MTB parcours, zoals hij het zelf zegt: veruit de beste bij de oudere jongeren. Dieuwertje was bij de vrouwen categorie van de partij. Ze werd tweede op een kleine 5 seconden van de winnares. Top gedaan allemaal!

Tot slot reed Gosse van der Meer de wereldbekerwedstrijd veldrijden in het Belgische Namur. Na een slechte start waarbij hij gehinderd werd door een massale valpartij viel hij in de eerste ronde en haalde hiermee flink zijn knie open. Toch reed hij steady de wedstrijd uit. In Nijmegen werd in het ziekenhuis zijn knie gehecht door niemand minder dan onze Dieuwertje.

Reaguursels:

Crossen en hechten, dat zijn nog eens duathlons Dieuwertje!
Joost van Wijngaarden  0 Gepubliceerd op 18-12-2017 door Nina Zennipman.