Gezocht: 28e bestuur der N.S.W.V. Mercurius!


Log in om te reageren.

Beste leden,


Het jaar loopt stilletjes aan op een eind en daarmee zijn wij dan ook opzoek naar het volgende bestuur. Ben jij betrokken bij onze vereniging en lijkt het jou leuk om de vereniging een jaartje te runnen? kijk dan snel bij de onderstaande vacatures welke functie het beste bij jou past.

De uitgebreide vacatures van de functies heb je ontvangen via email. Mocht dit niet zo zijn en heb je wel interesse mail dan naar bestuur@nswv-mercurius.nl

Voorzitter:
Pak jij makkelijk de leiding? Weet jij als geen andere het overzicht te bewaren en weet jij altijd wat er speelt binnen de vereniging dan is een voorzittersfunctie wellicht voor jou weggelegd.

Secretaris:
Ben jij administratief sterk en kun jij altijd goed en duidelijk met andere communiceren? Dan zoeken wij jou als secretaris.

Penningmeester:
Heb je jouw bankzaken goed op orde, weet je precies wat je wel en niet uit kan geven en heb je ook wel eens zin om deze excellente vaardigheden voor het grotere goed, namelijk onze geliefde wielervereniging, te gebruiken? Dan is dit je kans!


Commissaris sponsoring en pr:
Maak jij makkelijk contact met mensen en wil jij het contact met onze trouwe sponsoren onderhouden en al het geld binnenhalen? Dan is commissaris sponsoring en pr iets voor jou!

Sportcommissaris:
Is fietsen jou grootste passie? Pak jij net zo graag je mountainbike als je racefiets? En heb jij altijd al willen weten wat er nou komt kijken bij het organiseren van wedstrijden en trainingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij solliciteren op een van deze functies stuur dan voor 9 juni een mail naar voorzitter@nswv-mercurius.nl met daarin een korte motivatie en op welke functie je solliciteert.

Met vriendelijke groet,

Het 27e bestuur.

Reaguursels:

Nog geen reaguursels geplaatst.


Gepubliceerd op 28-05-2019 door Hylke de Zee.