Media

Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius

Clubblad ‘De Versnelling’

Onze redactie is altijd druk bezig om nieuwe content te genereren voor ons Clubblad ‘De Versnelling’. Het clubblad verschijnt vijf keer per jaar en wordt hieronder aangeboden. Ben jij benieuwd welke nieuwtjes de redactie deze keer weer heeft weten te ontfutselen?
Lees dan snel de laatste versie van ‘De Versnelling’!

Nog niet uitgelezen? Download dan hieronder de eerdere uitgaves van ons prachtige clubblad ‘De Versnelling’!

Edities 2019

Edities 2017 – 2018

Edities 2015 – 2016

Social Media

Wil je niks missen van onze vereniging? Volg ons dan via onze social media op Facebook, Instagram en YouTube.

Hieronder vind je allerlei leuke content die wij tijdens onze trainingen, activiteiten of borrels maken. Heb jij zelf een leuk filmpje of foto’s, stuur deze dan naar pr@nswv-mercurius.nl.

Instagram @nswvmercurius

Facebook – NSWV Mercurius

2 maanden gelden

NSWV Mercurius

Vorig weekend bezochten onze wedstrijdrenners de zuidelijke regionen van ons land. Naast dat Ciara over het land raasde, raasde deze groep door Zuid-Limburg.
🌪 🚴🏻‍♀️ 🚴🏼‍♂️
Meer informatie hierover vind je in de bio!
... Meer zienMinder zien

Bekijken op Facebook

3 maanden gelden

NSWV Mercurius

Terugkijkend op een goed 2019 wensen we jullie een vrolijk eind, een goed begin en een jaar volkomen naar je zin!
Het bestuur staat komend jaar ook weer voor jullie klaar
... Meer zienMinder zien

Bekijken op Facebook

4 maanden gelden

NSWV Mercurius

Zondagse cross in Nieuwegein - modder klei en andere gein.

Op 8 december stond de cross in Nieuwegein op de planning. De weersvoorspellingen waren redelijk nadat het de hele week had geregend. In Nijmegen was het nog donker maar droog en het leek alsof de zon nog wel door zou komen. Eenmaal aangekomen in Nieuwegein bleek het weer geen gein te zijn. Windkracht zes met windstoten tegen de 95km/h maakte dat het grauw en guur was. Echter weerhield dit de grote spelers van Mercurius niet om te gaan vlammen op het parcours.

Remi vloog, net als de vorige keer, als eerste het veld in wat vooral bestond uit modder, klei en andere drap om te strijden voor de overwinning. Daarachter vond een mooi duel plaats waar Hidde ‘de klok’ Merton aan het modderworstelen was met zijn directe tegenstanders. Zij lieten zich jammer genoeg niet verleiden tot het maken fouten. Dit leidde uiteindelijk tot een mooi resultaat boven in de middenmoot. Nadat Luc zichzelf languit en ingeklikt tegen een helling had geparkeerd en Robbin met volle overtuiging aan de vlakte ging met het geluid alsof er een varken op zijn kont wordt geslagen, werden toch de nodige renners op de ‘rekker’ gezet. Nadat er relatief vroeg werd afgevlagd zijn toch de nodige punten binnengehaald en niet onbelangrijk was er vooral weer een bult schik!

Na een gezamenlijke douche, wat meer leek op een modderbad, konden de strijders weer voldaan richting huis om de klei tussen het derailleur weg te halen en de cross in Zonhoven te bekijken.
... Meer zienMinder zien

Bekijken op Facebook

YouTube – NSWV Mercurius