Het Grote Mercurius SinterKerstspel


Locatie:

4e gebouw van Sterrenbosch

Aanvang:

Op 18-12-2019 om 19:00

Log in om je aan te melden voor deze activiteit.

Het goede servies, je nieuwste kleren, kaarsen op tafel, zeven gangen en het boomergezeur van tante Els over de jeugd van tegenwoordig. Velen van ons hebben hun decembermaand alweer volgepland met dit soort avondjes, terwijl we natuurlijk allemaal veel liever met een simpele edoch smakelijke maaltijd en een geinig spelletje het jaar zouden afsluiten met onze fietsvrienden.
Gelukkig is er daarom op woensdag 18 december Het Grote Mercurius SinterKerstpel! Gewoon een lekkere pizza, voldoende drank (er is immers nog wat geld over dat op moet voor het einde van het jaar) en een hoop lol voordat de goede voornemens ons weer een paar weken in een keurslijf dwingen.
Breng een cadeautje mee dat voor ieder ander lid leuk zou kunnen zijn, van maximaal 5 euro.
De pizza kost nog eens 5 eu, da’s toch geen geld. Naast pizza en bier zal de avond gevuld zijn met een Mercuriusquiz, onschuldige drankspelletjes en een hoop foto’s uit de oude doos.

Het is ook mogelijk om na de pizza's aan te sluiten, dan ben je welkom vanaf 20.00! Als je er wel bij wilt zijn maar vegetariër of veganist bent of andere enge afwijkingen hebt, dat is geen probleem. Gewoon even laten weten!Reaguursels:


Bram Krajenbrink  0